top of page

Podjetje zajema 50 najsodobnejših vozil in 60 specializiranih prikolic, več kot 70 % naših prevozov opravimo v tujini. Vsa naša vozila so opremljena z najsodobnejšo telemetrijo, ki nam omogoča nenehno spremljanje statusa vozil ali pošiljk. Nudimo klasične prevoze blaga, občutljivega na temperaturo, kot tudi specialne prevoze visečega mesa, prevoz rož, hkraten prevoz blaga različnih temperaturnih stanj, hitre prevoze, ki zahtevajo dvojno posadko, prevoz farmacevtskih produktov in organizacijo zbirnih prevozov. 

 

Opravljamo prevoze hitro pokvarljivega in zmrznjenega blaga s hladilniki z eno- in dvorežimskim sistemom, ki jih vršimo po državah celotne Evrope, Skandinavije, na Balkanu in državah bivše Sovjetske zveze. 

 

Jedro našega poslovanja je transport hlajenih in globoko zamrznjenih živil v vseh tipih pakiranja. Fleksibilnost in stalnost transporta zagotavljajo visoko razvito načrtovanje natovarjanja, učinkovito načrtovanje poti, obsežna avtomatizacija, lastni čistilni prostori, dobro izobraženi vozniki ter nadzor s pomočjo track-and-trace sistema. Pri vsem tem pa imamo v mislih tudi stroške. Na razpolago so vam prednosti našega modernega voznega parka in obsežne distribucijske mreže HSF v Evropi. 

 

Brez tveganj! Pri transportu hlajenih izdelkov si ne privoščimo tveganj – varnost živil je na prvem mestu celotne logistike. Transport Pišek & HSF logistics d. o. o. vam zagotavlja stalen nadzor varnosti živil po HACCP predpisih in IFS standardih. Temperatura se nadzoruje pred in med prevozom ter tudi pri dostavi. Tovorna vozila, prikolice in embalaže izpolnjujejo najstrožje higienske predpise, ki jih zagotavljajo redni čistilni nadzori. 

 

Logistiko sestavlja izobražena in tesno povezana logistična ekipa, ki vam je na voljo 24 ur na dan vsak dan v tednu! Poleg tega omogočamo sledenje tovora in spremljanje temperature z najnovejšimi sistemi. 

Distribucijska mreža
unknown.png
bottom of page